Molt exigir, però poc complir!


07 Sep, 2020

pcr

Estem a una setmana d’aquest complicat i difícil inici de curs i ens trobem ja que alguns centres educatius l’han hagut de posposar perquè algun membre de la seva comunitat educativa ha donat positiu o està en quarantena.

El Departament propicia un inici de curs caòtic i, en lloc de complir amb les seves obligacions i responsabilitat, ha tingut una altra idea i ha enviat un correu a tots/es els docents, comunicant-los una formació obligatòria a la que han nomenat “Pla de formació per a l’inici de curs en el marc de la pandèmia de la covid-19”.

Per la seva part la consellera de Salut i el conseller d’Educació van signar unes mesures extraordinàries per evitar els brots de la COVID-19 als centres educatius de Catalunya  perquè el personal conegui les mesures, actuacions i decisions que es poden prendre i que poden afectar el desenvolupament del curs.

Mesures extraordinàries de Salut per evitar els brots de la COVID-19 a les escoles

Altres recomanacions i procediment d'actuació

Senyor Bargalló, Senyora Vergés i altres membres del govern de Catalunya, amb tot això no n’hi ha prou! És responsabilitat seva actuar ja! Es van passar bona part del confinament prometent menys ràtios i més docents per a aquest curs i tot han estat mentides. Basta ja! Volem que es prenguin mesures més eficaces i contundents i això només passa per fer PCR a tot el personal.

ANPE exigeix al Departament d’Educació, de Salut i a tot el govern de Catalunya, proves PCR per a tots/es els docents. Només així podrem iniciar el curs amb uns mínims de garanties i seguretat.

PER A UN CURS AMB GARANTIES: MENYS RÀTIO, MÉS DOCENTS I PCR