El cartell de la discòrdia. Ens veten!


14 Sep, 2020

cartell-definitiu

Arran de tots els problemes, la mala gestió i la irresponsabilitat del Departament, els sindicats d’educació van crear una plataforma sindical unitària per fer front a tot el desgavell que està generant la mala praxis del Departament en aquesta pandèmia i en aquest caòtic inici de curs.

Quan van observar que ANPE no hi era, ens van posar en contacte amb els companys/es d’altres sindicats per demanar que nosaltres també volien participar-hi, perquè som un sindicat d’Educació i perquè, si era unitària, hi tenien cabuda. Tot semblava factible, fins que dijous a la tarda se’ns comunica que “el secretariat de la Instersindical (CSC) ha decidit no participar en actes on participen els sindicats ANPE o CSIF”.

D’una banda, volem agrair a la resta de sindicats el seu suport vers a nosaltres.

I d’altra banda, volem comunicar la nostra indignació i malestar per aquest veto que ens ha interposat la CSC i dir que el seu comportament -amb la que està caient-, a part d’infantil, és antidemocràtic.

Nosaltres som un sindicat d’ensenyament públic, majoritari a la resta de l’Estat, que ens caracteritzem per la nostra independència i per no estar subordinats al dictat de cap partit polític. No entrem en confrontacions polítiques, perquè la nostra única raó de ser és defensar els drets de cadascú/na dels i les docents, prestant-los el millor servei possible.

Per tant, i com hem consensuat amb els companys/es dels SSTT del Baix Llobregat, aquest també serà el nostre cartell. I denunciem que aquesta plataforma ni és de tots els sindicats, ni es unitària: NO, si ens veten!

Des d’ANPE considerem que -ara més que mai- cal mirar TOTS/ES  cap a un mateix horitzó educatiu.

Sumant, hi guanyem tots!