Feliç Dia del Docent


05 Oct, 2020

docentes

DAVANT EL DIA MUNDIAL DEL DOCENT, ANPE REIVINDICA LA PROFESSIONALITAT I LA VOCACIÓ DELS DOCENTS DAVANT ELS REPTES DE SEMPRE AMB MÉS DEDICACIÓ I ESFORÇ QUE MAI.

 

Avui, 5 d'octubre de 2020, Dia Mundial dels Docents, la UNESCO retrà homenatge als docents sota el lema "Docents, liderar en la crisi, reinventar el futur".

Des d'ANPE posem en valor la feina dels docents que van demostrar i estan demostrant ser les peces fonamentals i indispensables del sistema educatiu, i que, amb la seva professionalitat i dedicació, i fins i tot en molts casos, risc, estan aplicant els protocols higiènic-sanitaris i estan creant, amb els pocs mitjans que els estan proporcionant l’administració, entorns segurs per continuar amb la formació dels alumnes, tot i que ens trobem en una situació d'emergència sanitària.

Volem llançar a la societat un missatge tranquil·litzador: els alumnes estan en les millors mans en aquests moments de crisi. Tot i les incerteses legislatives, els errors o canvis de directrius, valoracions o instruccions gairebé diaris dels nostres dirigents polítics tant educatius com sanitaris, són els nostres equips directius i els seus docents els que han aconseguit amb esforç i sense descans, amb professionalitat i vocació que els nostres alumnes estiguin el més segurs possibles a les nostres aules.

Avui, Dia del Docent, celebrem la professió que ens uneix, la dedicació i la vocació que ens permet seguir amb les nostres vides, la que ens permet mirar cap el futur amb optimisme. La pedra angular que suma alumnes, famílies i societat, perquè nosaltres no només reinventem el futur, també liderem el present. Ens mereixem el reconeixement i suport de la societat i de les administracions.

ANPE aplaudeix els seus docents, però també, avui exigeix ​​a les administracions que valorin i escoltin les nostres demandes i necessitats, perquè reinventar el futur és seure on els docents parlen i el passat des d'on els docents només escolten.

Feliç Dia del Docent!