Realització 2a Prova el 9 de gener de 2021


08 Ene, 2021

Es confirma que la realització de la segona prova de la convocatòria actual és el dia 9 de gener. Consulteu el tauler de l'aspirant.

Recordatori de la documentació que s'ha de portar el dia de realització de la segona prova.

Volem manifestar la inquietud que hi ha generada entre els i les  opositors/es en la represa de la 2a prova, aquest dissabte 9 de gener. En primer lloc volem manifestar que aquestes són unes oposicions que el Departament va voler tirar endavant el primer trimestre del curs 2020/2021 tot i la nostra oposició, tal com vam deixar palès en el seu moment. Es van posposar al juliol i al setembre, quan la situació epidemiològica era molt millor que la que tenim ara, però ja no s’han atrevit a aplaçar-les de nou.

Donada aquesta situació, El Departament d'Educació ha de garantir unes oposicions docents amb la màxima seguretat i amb les condicions adients durant aquest 2a prova, i ha de posar a disposició dels i les docents opositors/es els espais de descans adequats, donat el tancament dels serveis de restauració.

Per tant, els exigim la màxima seguretat i molta cura en cadascun dels aspectes, tenint en compte a més a més la situació meteorològica a la qual ens enfrontem en aquests dies.

La salut, el primer de tot!!!

Des d'ANPE, a partir d'avui, incloem un nou nivell competencial als ja existents i és el de BA= BArgalló!!!! (No competent=incompetent).

Molta sort a totes i tots els que us presenteu!