5 d'octubre, Dia Mundial del Docent


05 Oct, 2022

En el Dia Mundial del Docent, ANPE vol retre un homenatge a tots els docents, a través de la campanya "Gràcies, Herois", per la gran tasca que han realitzat en aquests cursos afectats per la pandèmia.

El març del 2020, la malaltia del coronavirus va canviar la nostra forma d'ensenyar i d'aprendre. Començaven els cursos més complicats als quals els docents ens vam enfrontar. En aquesta època d'incertesa i sense directrius concises, vam tenir "el poder" de reinventar la nostra tasca docent després del tancament dels centres educatius. Vàrem multiplicar les nostres jornades laborals per arribar a tots els alumnes i que cap es quedés enrere.

Van passar els mesos, i es va recuperar l'ensenyament presencial, mentre es mantenien les restriccions per a la resta de la societat. Començava un altre curs incert, amb protocols sanitaris canviants i on se succeïen els confinaments d'aules. I tot i així, vàrem garantir l'activitat lectiva perquè els alumnes poguessin seguir el procés formatiu.

Tinguem "el poder" de crear entorns escolars segurs, i enfrontar-nos a l'adversitat amb l'ajuda de l'alumnat i de les famílies.

Des d'ANPE posem en valor la figura dels docents. Són la pedra angular que suma a alumnes, famílies i societat. Els mestres i professors no només reinventen el futur, també lideren el present.

Gràcies per la professionalitat, vocació, valentia, esforç i dedicació.

Gràcies Herois i Heroïnes!