Obert el termini d'inscripció a les oposicions 2023


16 Ene, 2023

Inscripció al Concurs oposició extraordinari (estabilització de plantilles)

Termini de presentació de sol·licituds: del 16 de gener al 10 de febrer de 2023

Presenta la sol·licitud de participació

Has d'emplenar la sol·licitud telemàticament a través de l'enllaç "Fes la sol·licitud de participació", del 16 de gener al 10 de febrer de 2023.

Per accedir i formalitzar la sol·licitud, cal que t'identifiquis digitalment amb les credencials GICAR o amb un certificat digital.

Quan hagis presentat la sol·licitud, rebràs un missatge electrònic de confirmació. Més endavant, rebràs un segon missatge amb la carta de pagament per pagar la taxa de participació, excepte si has fet constar un dels motius d'exempció de pagament. Aquests missatges pot ser que no els rebis immediatament pots trigar a rebre'ls, no són immediats.

La sol·licitud es considera presentada i registrada davant l'Administració quan l'hagis tramès per via telemàtica i n'hagis pagat la taxa corresponent. Tot i la presentació, la sol·licitud tindrà efectes quan s'hagi comprovat el pagament efectiu d'aquests drets.

Si vols participar en més d'una especialitat i cos has de fer una sol·licitud per a cadascuna d'aquestes. No pots optar a una mateixa especialitat del cos per procediment lliure i de reserva. No obstant això, la presentació de més d'una sol·licitud no implica que puguis assistir i fer la prova de totes les especialitats en què t'hagis inscrit.

Les teves dades personals, el número de telèfon i l'adreça electrònica que declaris en la sol·licitud de participació es consideren com les úniques vàlides a l'efecte de possibles notificacions.