Concurs de Mèrits. Persones seleccionades


20 Abr, 2023

 

Persones Seleccionades al Concurs Excepcional de Mèrits

1. Si ets una de les persones seleccionades en el concurs excepcional de mèrits properament rebràs un correu, a l'adreça electrònica que vas indicar a la sol·licitud de participació, on t'informaran de què has de fer i quan.

2. Si no s'ha pogut comprovar alguna de les teves declaracions responsables o la validesa d'algun document que vas presentar en fer la sol·licitud, rebràs un requeriment individual d'aquesta documentació concreta.

3. T'avancem que hauràs de presentar la sol·licitud de destinació provisional per al curs 2023-2024, d'acord amb el criteris que estableixi la corresponent Resolució de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics que reguli el procediment d'adjudicacions provisionals. (encara pendent de publicació i actualització a la web).

4. Així mateix, t'informem que, com a pas previ als efectes del nomenament, l'1 de setembre de 2023, es publicarà al DOGC la Resolució per la qual es fa pública la llista de persones aspirants seleccionades en el procés d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés a la funció pública docent.

Recorda que rebràs per correu tota la informació i com participar en l'adjudicació de destinació provisional per al curs 2023-2024.

Web Departament

#anpecatalunya #anpeambtu