Oposicions 2023: Puntuació provisional de les proves


11 Sep, 2023


Els tribunals publiquen la puntuació provisional de cada part de la prova i la puntuació global obtinguda a l'Espai personal i al tauler d'anuncis de la seu del tribunal.

Aquesta puntuació es publica entre el 12 i el 15 de setembre de 2023. Pots presentar reclamacions a través de l'Espai personal, des de l'endemà de la publicació de la teva puntuació i en el termini de dos dies hàbils.

Dins del termini de presentació de reclamacions:

  • Accedeix a l'apartat "Presentació de reclamacions" del teu Espai personal i segueix les indicacions de la pantalla.
  • Selecciona del desplegable la part de la prova que vols reclamar i adjunta-hi el document justificatiu.
    Cal reclamar, si escau, per a cada part de la prova, part A i part B (o B.1 i B.2) i redactar un document per a cada part amb la reclamació. Tots els documents han de tenir format PDF i 2 MB com a màxim.
  • Si vols reclamar una altra part de la prova, l'has de seleccionar del desplegable i adjuntar el document amb la reclamació.
  • Clica el botó "Torna".
  • Comprova que s'ha enregistrat la teva reclamació.

Pots descarregar el justificant de la reclamació amb la relació de la documentació presentada per cada part de la prova. La reclamació no es considera presentada davant del tribunal fins que finalitza el termini dels dos dies hàbils. Durant aquests dos dies hàbils, pots incorporar els documents que consideris necessaris.

La resposta del tribunal a la teva reclamació la pots consultar dins l'apartat "Presentació de reclamacions" del teu Espai personal. Quan aquesta estigui disponible rebràs un avís al correu electrònic.

La presentació d'una reclamació no pot comportar mai la baixada de notes.