Publicada al BOE l'Ordre amb les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d' àmbit estatal.


03 Oct, 2024

Publicada al BOE l'Ordre amb les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d' àmbit estatal.

Publicada al BOE l'Ordre EFD/1056/2024, d'1 d'octubre, per la qual s'estableixen les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d'àmbit estatal, que s'han de convocar durant el curs 2024/2025, per a personal funcionari dels Cossos docents contemplats en la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'Educació, modificada per la Llei Orgànica 3/2020,  de 29 de desembre.

Els participants hauran de presentar una única sol·licitud per cada cos al qual participin, encara que participin per més d'una especialitat, que s'adreçarà a l'òrgan que es determini en la convocatòria que efectuï l'Administració educativa a l'àmbit de gestió de la qual pertanyi el centre o lloc des del qual participen o, si s'escau, a l'òrgan de qui actualment depengui el centre o plaça en el qual van tenir la seva darrera destinació. Els requisits de participació hauran de reunir-se en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el procediment, fins a la presa de possessió de la nova destinació, sense perjudici del canvi de situació administrativa d'aquell personal funcionari en pràctiques seleccionat en els procediments d'ingrés que sigui nomenat personal funcionari de carrera.

El termini per presentar sol·licituds serà des del dia 5 fins al 26 de novembre de 2024, ambdós inclosos.

La participació en el CGT es realitzarà des de la CCAA on es tingui destinació un cop publicada la respectiva convocatòria.

ANPE et recorda:

Aquest concurs de Trasllats és d’àmbit estatal

  • Els funcionaris en pràctiques estan obligats a participar i ho fan sense aportat cap mèrit: només es té en compte la nota amb la qual van estar seleccionats a l’oposició.
  • Els funcionaris de carrera sense destí definitiu estan obligats a participar i poden aportar mèrits.
  • Els funcionaris de carrera amb destí definitiu poden participar voluntàriament, si desitgen canviar de destí.
normes-procedimentals.boe-a-2024-19904
resumen-normas-procedimentales--orden-efd-cgt-modi