Matricula els teus fills a l'ensenyament públic, la qualitat i la innovació a l'abast de tothom


15 Feb, 2023

ANPE posa en marxa un any més la campanya "Matricula els teus fills a l'Ensenyament Públic", coincidint amb el començament del període d'admissió d'alumnes als centres educatius per al curs 2023/24.

ANPE defensa la matriculació a l'ensenyament públic perquè és l'única que garanteix la igualtat d'oportunitats i la integració, arribant a tots els racons i sent accessible a qualsevol persona. L'ensenyament públic compta amb els millors professionals, docents formats i que molts han participat en processos selectius que reconeixen els principis d' igualtat, mèrit i capacitat per al desenvolupament de la tasca educativa.

ANPE com a sindicat de l'ensenyament públic, defensa un ensenyament públic innovador en el pla tecnològic, didàctic i pedagògic amb l'objectiu de millorar la qualitat del procés d'ensenyament-aprenentatge. Davant el procés d' admissió i matriculació de l' alumnat, ANPE destaca el paper fonamental i transformador que l'escola pública desenvolupa en la societat, així com l' esforç, treball i professionalitat amb els quals els docents desenvolupen la seva tasca diària a les aules en qualsevol situació i circumstància.

ANPE vol traslladar a la societat els valors de l'Ensenyament Públic i els seus professionals a través d'aquesta campanya. És imprescindible que les famílies i la resta de la societat conegui i confiï en l'Ensenyament Públic, donin suport als centres educatius públics i a la professionalitat i qualitat dels seus docents, autèntics garants de la qualitat educativa.