Informació Grup Estable de la Borsa de Personal Docent


24 Jul, 2024

NOVETATS (Recordeu que les dates són orientatives i que, tal com ens té acostumats el Departament, poden sofrir variacions).

Adjudicacions provisionals: encara no hi ha data oficial per a la publicació de les definitives. En quant tinguem qualsevol notícia, us avisarem.

Sembla que el 25 de juliol s’obrirà un nou període de modificació de dades. El Departament enviarà un correu al personal de la borsa amb la informació.

Més Informació Grup Estable

Grup estable. A l’espera de la publicació al DOGC (que estava prevista per a avui i no s'ha publicat), les principals dates relacionades amb el Grup Estable són:

  • juliol-agost: publicació al DOGC de l’Acord de Govern de creació del Grup estable i publicació de la Resolució que regularà el Grup estable. Està previst per a tres anys, però cada any les persones s’hauran de tornar a inscriure
  • 20 d'agost: modificació de dades extraordinari perquè puguin canviar de ST preferent si escau (només es podran inscriure al grup estable a comarques del seu ST preferent). També s’obrirà l’autogestió de la disponibilitat perquè es puguin posar disponibles l’1 de setembre de 2024, si escau. Enviaran correu a tots els integrants de la borsa i posaran informació a la pàgina web.
  • 21 a 26 d’agost: inscripcions al grup estable.
  • 27 d’agost: nomenaments telemàtics de vacants (les persones que s’hagin inscrit al grup estable i hagin obtingut una vacant es trauran dels inscrits al grup estable).
  • 28 d’agost: s’anul·len les inscripcions al GES de les persones que hagin obtingut vacant per a tot el curs.
  • 29 d’agost: publicació llistat definitiu d’assignacions dels participants al grup estable, amb l’especialitat, comarca i centre de referència assignat.
  • 30 d’agost: nomenaments telemàtics de substitucions amb grup estable assignat. També hi haurà també nomenaments per als que formen part de la borsa ordinària. En el cas que algun docent del grup estable no obtingui nomenament, haurà de presentar-se el dia 2 en el centre de referència assignat en el llistat del dia 29.
  • 2 de setembre: nomenaments telemàtics ordinaris.

Paciència! Tan aviat vagin sortint més notícies, us anirem informant!