Nomenaments telemàtics Agost 2024


27 Ago, 2024

Nomenaments telemàtics curs 2024/25

Per adjudicar les vacants pendents d'assignació entre el professorat inscrit a la borsa de treball de personal interí docent, els serveis territorials del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics el dia 27 d'agost de 2024.

El dia 30 d'agost de 2024 es realitzaran actes de nomenaments telemàtics per cobrir substitucions entre el professorat inscrit a la borsa de treball de personal interí docent.

Per als dies 27 i 30 d'agost, s'estableixen les següents franges horàries de connexió per acceptar la plaça assignada:

  • D'11.00 h a 12.00 h: nomenaments telemàtics primer algoritme per a tots els serveis territorials del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona.
  • De 13.00 h a 14.00 h: nomenaments telemàtics segon algoritme per a tots els serveis territorials del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona.

Els  dies 27 i 30 d'agost es publicarà el número d'ordre del personal convocat als actes de nomenaments a l'apartat "Personal convocat a les adjudicacions".

Per conèixer el resultat de l'adjudicació cal anar a la web del Servei Territorial corresponent >Nomenaments Telemàtics > "Consulta global del resultat (darrera adjudicació)". Per entrar a l'aplicació, cal identificar-se amb el codi d'usuari XTEC, accedir amb l'IDCat Mòbil o amb Certificat Digital.

A més, les persones a les quals s'assigna una vacant o substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb aquesta indicació.

Més informació Web Departament.