Nomenaments telemàtics curs 2022-23


26 Ago, 2022

nomenaments

Nomenaments telemàtics

Els serveis territorials del Departament d'Educació i el Consorci d'Educació de Barcelona faran els actes de nomenaments telemàtics necessaris per adjudicar les vacants i substitucions que hi hagi pendents d'assignació, entre el personal inscrit a la borsa de treball de personal docent.

Aquí teniu tota la informació: (Informació per al curs 2022-23; Què cal fer?; Funcionament de l'adjudicació de places; Primera vacant o substitució; Finalització de la vacant o substitució; Resolució de dubtes)

 

Dies d’adjudicació i franja horària de connexió

1. Nomenaments agost 2022:

A partir del dia 22/08/2022, convocatòria de difícil cobertura (vacants i substitucions).

Dia 30/8/2022, convocatòria de nomenaments telemàtics de selecció de candidats per part de les direccions dels centres, vacants i substitucions. Hora d’acceptació per part dels docents proposats: de 12h a 15h.

Dia 31/08/2022, nomenaments telemàtics, vacants i substitucions. La franja horària de connexió d'aquest dia serà de 12 a 13:30 hores.

2. Nomenaments setembre 2022:

A partir del divendres 2 de setembre, els nomenaments es faran en l’horari habitual.

Els nomenaments telemàtics es faran els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de cada setmana. Qualsevol variació s'informarà puntualment.

  • Dilluns, dimecres i divendres es realitzaran actes de nomenaments telemàtics, la franja horària de connexió és de 12:30 a 13:30.
  • Dimarts es realitzaran nomenaments telemàtics de selecció de candidats per part de les direccions dels centres. La franja horària en què els interessats poden rebre la comunicació de la proposta de nomenament és entre les 12h i 15h.

Nota: Si algú desitja no ser nomenat/da, és important tramitar la sol.licitud de no disponibilitat abans de tenir un nomenament.