Oposicions Cos d'Inspectors


15 Jul, 2024

 

RESOLUCIÓ EDU/2541/2024, de 8 de juliol, de convocatòria de concurs oposició per a l'accés al cos d'inspectors d'educació.

Es convoca concurs oposició per cobrir 31 places del cos d'inspectors d'educació.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 23 de setembre a l'11 d'octubre de 2024, ambdós inclosos.

Requisits de les persones aspirants

Per tal de ser admesa al procediment selectiu, a més dels requisits generals establerts a l'article 12 del Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, la persona aspirant ha de reunir els requisits específics següents:

a) Estar en possessió del títol de doctorat, màster universitari, llicenciatura, enginyeria, arquitectura o títol equivalent. Es consideren equivalents totes les titulacions oficials de nivell 3 MECES (Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior).

b) Pertànyer a algun dels cossos que integren la funció pública docent.

c) Acreditar una antiguitat mínima de vuit anys com a funcionari de carrera en algun dels cossos que integren la funció pública docent i una experiència docent de la mateixa durada. A aquests efectes, s'entén com experiència docent la prestació de serveis de docència directa amb l'alumnat d'un centre i les activitats desenvolupades per personal docent en serveis i programes educatius i en altres unitats de l'Administració educativa.

d) Tenir els coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència C1, de conformitat amb el que estableix el Decret 37/2024, de 6 de febrer, sobre avaluació i certificació de coneixements de llengua general de català o haver superat, o estat declarat exempt de la prova de llengua catalana en convocatòries anteriors de concurs oposició per a la provisió de places de funcionaris docents, convocades pel Departament d'Educació.

Els requisits esmentats en aquesta base s'han de complir en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió com a funcionari de carrera.

 

resolució