Resultat de la recerca

Tornar

DATES SOL·LICITUDS ADJUDICACIONS D'ESTIU
Catalunya 02 May, 2016

ATENCIÓ: SÓN DATES AMB VALOR INFORMATIU I ORIENTATIVES, DONCS ENCARA NO HI HA UNA COMUNICACIÓ OFICIAL PER PART DEL DEPARTAMENT: Personal funcionari de carrera: del 17 al 30 de maig Personal interí: del 2 al 14 de juny Personal acollit a l'article 25: del 25 de maig al 10 de juny Propostes de les direccions: del 16 al 29 de juny Termini previst per a la publicació de la resolució provisional: del 10 al 12 de juliol Resolució definitiva: entre el 27 i 28 de juliol.

Històric
ANPE CATALUNYA SEMPRE AMB ELS DOCENTS
Catalunya 29 Abr, 2016
historico

En breu es preparen mobilitzacions per reclamar la recuperació de molts dels drets que els docents públics hem perdut a Catalunya els darrers anys Per suposat, ANPE Catalunya dóna suport a aquestes reivindicacions i s'adhereix al manifest d'unió sindical, però manifestem que nosaltres ja fa temps que estem treballant amb el Departament i els diferents grups polítics els següents punts: NO AL TANCAMENT DE CAP LÍNIA DE P3 DISMINUCIÓ DE RÀTIOS A TOTS ELS NIVELLS RETORN A LES 18H A SECUNDÀRIA I 23 A PRIMÀRIA NO ALS NOMENAMENTS A DIT, SUBSTITUCIONS DES DEL 1R DIA A TOTS ELS NIVELLS RECUPERACIÓ DE LES PAGUES SOSTRETES, EQUIPARACIÓ SALARIAL PT/PS CONVOCATÒRIA D’OPOSICIONS AMB EL 100% DE LES PLACES REALS SALUT LABORAL: REVISIONS PERIÒDIQUES PERMÍS PER AL TRACTAMENT DE FERTILITAT I AMPLIACIÓ DEL PERMÍS DE MATERNITAT COMPATIBILITZAR DOS CÀRRECS, O BÉ A NIVELL ECONÒMIC O BÉ A NIVELL DE CERTIFICAT JORNADA CONTINUADA, A PRIMÀRIA TAMBÉ De vegades la nostra feina no és pública ni surt a fotografies i pancartes, pot ser fins i tot poc visible, però és una part molt important del sindicalisme constructiu que fa ANPE CATALUNYA. Us adjuntem fotos de les nostres trobades amb el Departament i els grups polítics que per ara ens han pogut atendre. Aprofitem per donar-los a tots les gràcies per escoltar-nos i mirar de trobar punts en comú i solucions.

Històric
AVUI FA UN ANY VAM PERDRE L'ABEL
Catalunya 20 Abr, 2016

  BENVOLGUTS/DES COMPANYS/ES, Dimecres 20 d'abril es compleix un any de la mort del nostre company ABEL MARTÍNEZ OLIVA durant els terribles fets del IES Joan Fuster de Barcelona.   A Barcelona i Lleida s'organitzen concentracions de suport (a Barcelona és a les 19h. a la Plaça Sant Jaume i a Lleida a les 19h. a la plaça de l’Amistat de la Bordeta)   També emplacem a tota la Comunitat Educativa que es pugui sumar als actes de condol fent un homenatge o record al company ABEL als mateixos centres educatius. CONTINUEM EXIGINT a la Consellera i a tots els experts del Departament que d'una vegada per totes IMPLEMENTIN UNES MILLORS CONDICIONS DE TREBALL PELS DOCENTS: MÉS RECURSOS, MÉS SEGURETAT, MÉS RACIONALITAT I QUE SOBRETOT ESCOLTIN MÉS ALS DOCENTS!

Històric
Llista provisional d'admesos i exclosos Borsa 2016
Catalunya 13 Abr, 2016

Llista d'admesos i exclosos  Llista provisional Es poden presentar reclamacions del 14 al 25 d'abril de 2016. Accés a l'aplicació Una vegada publicada la llista provisional, les persones admeses ja formen part de la borsa i participen en els nomenaments telemàtics ordinaris.

Històric
8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA TREBALLADORA
Catalunya 08 Mar, 2016

AVUI, 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA TREBALLADORA, ANPE VOL REMARCAR LA IMPORTÀNCIA DE L'EDUCACIÓ I DE LA TASCA DOCENT PER ACONSEGUIR LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS ENTRE HOMES I DONES. Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona treballadora -declarat com a tal per l'ONU el 1997 en homenatge a les dones pioneres en la lluita per la igualtat de drets- ANPE vol fer una crida d'atenció sobre la importància que té l'educació per a la consecució plena de la igualtat de drets i oportunitats entre els homes i les dones. Des d'ANPE estem convençuts que l'educació, el coneixement i la cultura són les claus dels avenços en la igualtat efectiva entre homes i dones i peça clau per extirpar la violència de gènere. La tasca que duen a terme els docents a l'aula és el major impulsor d'aquests aprenentatges. Per això, una vegada més, volem fer una crida a la societat perquè conegui, valori i doni suport a la tasca dels docents. A més la presència femenina en l'ensenyament és una constant a Espanya i a Europa. Segons dades facilitades per l'agència d'estadística europea Eurostat, del total d'alumnes universitaris matriculats en graus de l'àmbit de la Formació i l'Educació en 2011, el 79,1% eren dones. Un percentatge molt similar resulta si s'analitza la població universitària en l'àrea de Salut i Benestar, que és el 76% de dones enfront del 24% d'homes. La xifra està més igualada entre els estudiants de graus de Ciències, Matemàtiques o Informàtica, que és del 59,2% d'homes enfront del 40,8% de dones. No podem oblidar a les professionals de l'Educació que van ser pioneres en l'accés als estudis superiors com al món laboral aportant visibilitat a la dona com a membre de ple dret de la societat. Una professió imprescindible, amb gran rellevància i responsabilitat social. Des d'ANPE volem felicitar a totes les mestres i professores que, al seu dia a dia des de la seva tasca docent, preparen a la noves generacions per assolir el ple dret d'igualtat de drets i oportunitats entre homes i dones.

Històric
IMPORTANT!! ES DEMANA EL CERTIFICAT DE PENALS PER A TOTS ELS/LES TREBALLADORS/ES DE PERSONAL DOCENT!
Catalunya 08 Mar, 2016

Certificació de delicte de naturalesa sexual Informació per als directors per a que el personal del centre o dels serveis educatius acrediti el requisit de no haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual o tràfic d’éssers humans:   Model de declaració Accés a l'aplicació Calendari Normativa  Personal docent Tots els llocs de treball inclosos a les plantilles de personal docent dels centres i dels serveis educatius dependents del Departament per al curs 2015-2016, excepte els llocs de treball dels serveis educatius corresponents als centres de recursos pedagògics, als assessors de llengua, interculturalitat i cohesió social. Tampoc estan afectats els llocs de treball dels centres de formació d’adults en centres penitenciaris. Així, el personal que ocupa aquests llocs de treball (funcionari de carrera, en pràctiques, interí, contractat laboral i especialista) ha d’acreditar el requisit de no haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual o tràfic d’éssers humans, d'acord amb el procediment que estableix aquest comunicat: Entre el 7 al 15 de març està obert el termini per entregar al director/a del teu centre aquest Model de declaració responsable.  Més informació en aquest enllaç: Certificació de delicte de naturalesa sexual

Històric
NOVETAT!REGISTRES ON DEMANAR EL CERTIFICAT DE PENALS
Catalunya 26 Ene, 2016

MOLT IMPORTANT!! En relació a la certificació negativa del Registre Central d'antecedents penals de no haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual, les persones que presenten el resguard d'haver-la sol·licitat estaran incloses a la llista d'admesos provisionals, pendents de presentar la certificació. La petició de la certificació també es pot fer a qualsevol dels registres del Departament d'Ensenyament, que la traslladarà al Ministeri de Jústicia. Podeu consultar la llista a l'enllaç http://ensenyament.gencat.cat/ca/Detall/20160125-Noticia-borsa-penals Registres del Departament d'Ensenyament: Serveis Centrals: Departament d'Ensenyament Via Augusta, 202-226 Barcelona 08021 Baix Llobregat: Serveis Territorials d'Ensenyament al Baix Llobregat Ctra. de Laureà Miró, 328-330 Sant Feliu de Llobregat 08980 Barcelona Comarques: Serveis Territorials d'Ensenyament a Barcelona Comarques C. de Casp, 15 Barcelona 08010 Oficina Gestora a Badalona Av. del Maresme, 192-212 planta baixa (Edifici IES Eugeni D'Ors) Badalona 08912 Oficina Gestora a L'Hospitalet de Llobregat C. de Miquel Peiró i Victorí, 43 L'Hospitalet de Llobregat 08906 Oficina Gestora a Vilafranca del Penedès Av. d'Europa, 28 Vilafranca del Penedès 08720 Oficina Gestora a Santa Coloma de Gramenet Av. de l'Anselm de Riu, 125 Santa Coloma de Gramenet 08924 Oficina Gestora a Vilanova i la Geltrú C. Canigó, 2 Vilanova i la Geltrú 08800 Catalunya Central: Oficina Gestora a Igualada Ctra. de Manresa, 65, 2a. planta Igualada 08700 Oficina Gestora a Berga Pl. dels Països Catalans, 4 1a planta, despatx 7 Berga 08600 Oficina Gestora a Vic Pl. de Don Miquel de Clariana, 3 2a planta (Palau Bojons) Vic 08500 Oficina Gestora a Solsona C. del Castell, 20 (Ajuntament) Solsona 25280 Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central Ctra. de Vic, 175 Manresa 08243 Lleida: Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida C. de la Pica d'Estats, 2 Lleida 25006 IES d'Aran Ctra. de Betren, s/n Vielha e Mijaran 25530 IES de Tremp Av. del Bisbe Iglesias, 5 Tremp 25620 IES Hug Roger III C. de Joaquim Sostres, s/n Sort 25560 Maresme-Vallès Oriental: Serveis Territorials d'Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental C. Churruca, 90 Mataró 08301 Oficina Gestora a Granollers C. de Maria Palau, 2-4 (seu de l'Institut Granollers, antiga Escola Fàtima) Granollers 08403 Tarragona: Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona C. de Sant Francesc, 7 Tarragona 43003 Terres de l'Ebre: Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre C. de la Mare de Déu de la Providència, 5-9 Tortosa 43500 Vallès Occidental: Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental C. del Marquès de Comillas, 67-69 Sabadell 08202 Oficina Gestora a Terrassa C. de la Rasa, 24 (seu del Patronat Municipal d'Educació) Terrassa 08226 Consorci d'educació de Barcelona: Consorci d'Educació de Barcelona Pl. d'Urquinaona, 6 (cantonada c. de Roger de Llúria) Barcelona 08010

Històric
| 13 | 14 | 15 | 16 |
Tornar